online video content

Wij produceren aansprekende video's

Je kan er niet omheen: jouw doelgroep kijkt video. Heel veel video. Waarvan het grootste deel op social media te vinden is.

Video is onmisbaar in de online marketingmix. 15seconds.tv helpt je bij de productie van te gekke online content. Of dat nu voor reclame is, als preroll of als social content.

Fun, ontroerend of spraakmakend: de kernwoorden om online de aandacht te trekken. Dit kan in premium quality gecreëerd worden, of kostentechnisch aantrekkelijk en tóch goede social content zijn. 15seconds denkt mee met jouw doelstellingen.

Video is meer dan mooie plaatjes achter elkaar plakken: wat wil je dat de kijker onthoudt? En wat wil je dat hij of zij doet? 15seconds denkt niet alleen met jou, maar ook met je doelgroep mee. Van concept tot scriptfase en tone-of- voice.

Wanneer en op welke kanalen wordt jouw video opgeleverd? Wat wordt er verwacht van de audiobewerking en kleurcorrectie? Allemaal vragen die 15seconds je graag helpt beantwoorden. Het productieteam van 15seconds.tv staat met inhouse regie, editing, camera, storytellers en producers altijd voor je klaar.

Video content cases