reclame video productie

Effectieve reclames en videoadvertenties

15seconds.tv ontwikkelt fascinerende, mooie en ontroerende reclames voor alle kanalen. We gaan geen uitdaging uit de weg om altijd net één stapje verder te gaan en je merk nog verleidelijker in beeld te brengen.

Onze klanten kiezen ook voor ons om die reden. Of het nu gaat om een producten, diensten of een bedrijf, wij zorgen dat jouw film net dat stapje verder gaat, net wat meer aansluit bij het publiek en dat erover gesproken wordt.

We hebben een in-house team waarmee we snel kunnen schakelen, van creativiteit, tot productie tot editing. Een impact maken, daar draait het om bij de reclames van 15seconds.tv.

Daag ons zeker uit voor een inspirerend concept!

Contact

Sint Josephstraat 133
5017 GG
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.