pre-roll video productie

Effectieve pre-roll campagnes

Je kent ze wel, de videoadvertenties op YouTube, Facebook of andere video-kanalen: de korte video-advertenties vóór je jouw clip kunt bekijken. 15seconds.tv pakt deze pre-roll momenten voor effectieve, leuke en inspirerende content.

Prerolls worden steeds belangrijker voor merken: ze leiden tot awareness, exposure en contactmomenten. Een dergelijke videoadvertentie kan bovendien getarget worden op een specifieke doelgroep, voor substantieel bereik. Addertje onder het gras is dat de gebruiker meer controle heeft: soms kan jouw video doorgeklikt worden. Des te belangrijker dat je video leuk, ontroerend of inspirerend is en binnen een paar seconden de aandacht pakt.

15seconds.tv bedenkt en produceert de meest aansprekende pre-roll videoadvertenties. Een leuk aansprekend concept met de juiste storytelling. Bovendien richt het 15seconds-team de hele pre-roll campagne op Youtube in, zorgen we voor de juiste instellingen en selecteren we de juiste doelgroep. Daarbij kijken we uitgebreid naar jouw wensen en doelstellingen en zorgen voor het kostenbeheer.

Ga met ons de uitdaging aan en lanceer een nieuwe pre-roll!

Contact

Sint Josephstraat 133
5017 GG
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.